Skip to content

Tamworth Barbeque Festival

Daily Program

Time
Session
Duration
Cost
8:00 AM
  • ABA Bump in
    3.5 hours
11:00 AM
  • ABA Team Site Inspections

    ABA Briefing to follow at 12pm

    1 hour
1:00 PM
  • GATES OPEN to 10pm
    9 hours
  • Bar open to 9.30pm
    8.5 hours
1:05 PM
  • ABA Cooking starts
    10.42 hours
1:15 PM
  • Live Music
    8.25 hours
Time
Session
Duration
Cost
9:50 AM
  • ABA Competition Commences

    10am Chicken entries submitted

    11am Pork #1 entries submitted

    12pm Pork #2 entries submitted

    1pm Lamb entries submitted

    2pm Brisket entries submitted

    4.17 hours
10:00 AM
  • GATES OPEN to 10pm
    12 hours
12:00 PM
  • Live Music
    9.5 hours
5:00 PM
  • ABA Competition Awards Presentation
    30 mins
Time
Session
Duration
Cost
9:00 AM
  • Thunder Run

    National Thunder group ride. Muster at 8am for a 9am departure.

    1 hour
10:00 AM
  • GATES OPEN to 3pm
    5 hours
10:05 AM
  • Live Music
    4.92 hours
  • Rise Up Imaginate Family Day
    4.92 hours
12:00 PM
  • Bar open to 2.30pm
    2.5 hours

Venue

Riverside Sporting Fields
Carter Street
Tamworth
New South Wales Australia 2340


Event Organiser

Tamworth Regional Council
6767 5555


Email Organiser

Event Supporters